Kennismaken

Onze schoolgids en onze website helpen u als ouders bij het keuzeproces. De echte sfeer kunt u ervaren door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op onze school. In dit gesprek vertelt onze directeur u over onze school en kunt u zien hoe we op onze school spelen en werken. U bent dan ook in de gelegenheid om uw vragen te stellen. Een kennismakingsgesprek vindt plaats als uw kind tussen de 2,5 en 3 jaar oud is.

Een afspraak maken

Heeft u belangstelling voor onze school? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze school.  Tijdens dit gesprek ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u uw zoon of dochter in kunt schrijven. Wij vinden het voor onze planning belangrijk als kinderen voor hun derde verjaardag zijn ingeschreven.

Inschrijven

Als wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, schrijven wij uw zoon of dochter in. U ontvangt van ons een bevestiging. Op dat moment is uw kind definitief ingeschreven. Ongeveer twee maanden voor de start ontvangt u een uitnodiging voor een kennismakingsmoment. Ook ontvangt u dan informatie bij welke leerkracht uw kind in de groep komt en wanneer uw kind mag starten.

Aanmeldformulier

Door onderstaande velden in te vullen, kunt u uw zoon of dochter aanmelden. Wij nemen contact met u op voor een gesprek om de inschrijving definitief te maken. Door in het invullen van dit formulier geeft u toestemming dat wij uw gegevens alvast opnemen in onze administratie.

Geslacht
Mochten er nog vragen zijn? Stel ze hier alvast.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem contact op