Op IKC Amalia hebben we voor de volgende opleidingen stageplekken. Onderaan deze pagina is een invulformulier te vinden waarmee je met ons in contact kunt komen als je belangstelling hebt voor een stageplek.

Opleiding tot pedagogisch medewerker

Wij zijn een IKC. Om die reden bieden wij verschillende stages aan op onze groepen van het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Er zijn groepen in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar en groepen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar. 

Opleiding tot onderwijsassistent

Wij bieden een aantal stageplaatsen aan voor onderwijsassistenten. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de opleiding tot onderwijsassistent. 

Opleiding tot leerkracht (Pabo)

We werken (voornamelijk) samen met de Christelijke Hogeschool Ede om toekomstige leerkrachten op te leiden. We hebben verschillende ICO’s die de studenten begeleiden. Zij doen dit in nauwe samenwerking met de de pabo. Zo zorgen wij voor een optimale begeleiding van de studenten op weg naar het vak van leerkracht.

Bij het beoordelen van stageaanvragen zijn de volgende punten voor ons van belang:

  • Er is ruimte op school om een stagiair te plaatsen. Studenten van de CHE gaan hierbij voor.
  • De student past binnen de christelijke identiteit van onze school of kunnen zich hier aan conformeren.

We hebben ieder jaar ruimte voor LIO-stagiaires en zij-instromers. Ook deeltijdstudenten zijn van harte welkom.

Maatschappelijke stages

Regelmatig krijgen we verzoeken voor een maatschappelijke stageplek. Wij bieden de mogelijkheid om met name in de onderbouw een dag(deel) mee te lopen en te helpen met praktische dingen in de klas. Er is een beperkt aantal plekken dat wij kunnen bieden. 

Snuffelstage

Leerlingen van het voortgezet onderwijs die overwegen de pabo of de opleiding tot onderwijsassistent te volgen, krijgen de mogelijkheid een dagje mee te draaien en te ervaren hoe het werken op een basisschool is.

Solliciteren op een stageplaats

Graag ontvangen we via onderstaand formulier informatie over de stageplek waar je belangstelling voor hebt. We bekijken dan of er een stageplaats beschikbaar is en nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.  Op basis van dit gesprek bepalen we of we definitief tot plaatsing overgaan.

Stage lopen op IKC Amalia

Via dit formulier kun je je belangstelling kenbaar maken voor een stageplaats op IKC Amalia.

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Geef hierbij alstublieft aan: school en opleiding
Welke groep heeft je voorkeur?(Vereist)

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.