Opvang

Op IKC Amalia hebben wij een kinderdagverblijf (KDV), peuteropvang (POV) en een buitenschoolse opvang (BSO). Zo zorgen wij voor een doorgaande lijn van 0-13 jaar. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Aanmelden voor de opvang

Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag. De reguliere opvangtijden zijn van 8.00-18.00 uur. In overleg is er opvang mogelijk vanaf 7.00 uur of vanaf 7.30 uur. We hebben twee stamgroepen: een babygroep met kinderen van 0-2 jaar. Deze groep noemen we ‘de rupjes’. Daarnaast is er een peutergroep met kinderen van 2-4 jaar. Deze groep noemen we ‘de vlinders’.

Lees hier meer over ons kinderdagverblijf

Peuteropvang

Onze peuteropvang is geopend op alle morgens van maandag t/m vrijdag van 8.15 – 12.15 uur. Wij hebben één stamgroep per dagdeel. De stamgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar.

Op deze locatie kunt u met uw peuter terecht voor VE. VE staat voor: Voorschoolse Educatie. Wij hebben een speciaal programma om kinderen te begeleiden waarbij de taalontwikkeling is vertraagd.

Lees hier meer over onze peuteropvang

Buitenschoolse opvang

De BSO is standaard op werkdagen voor schooltijd geopend van 7.00 – 8.30 uur. Na schooltijd op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 – 18.00 uur, op woensdag en vrijdag van 12.00 – 18.00 uur.

Tijdens de vakanties, 10 weken per jaar, is de BSO geopend van 7.00 – 18.00 uur.

Lees hier meer over onze BSO

Documenten downloaden

Al onze beleidsplannen, protocollen en GGD inspectierapporten hebben we voor u bij elkaar gezet. Klik op de onderstaande link voor alle documenten.

Documenten kinderopvang

Meer informatie of heeft u een vraag?

Meer informatie of heeft u nog een vraag? Neem contact op met Laura Schreuder via onderstaand formulier.

Informatie opvang IKC Amalia

Stel hier uw vraag over onze opvang

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)