Kindermuziekweek

Van 5 t/m 13 april vindt de landelijke kindermuziekweek plaats. Muziekschool Barneveld biedt gratis naschoolse workshops en concerten aan om aan deel te nemen of naar te komen luisteren. Daarnaast is er ook een cursus. Hieronder staan alle activiteiten op een rij.

5 t/m 13 april: Vriendjes/vriendinnetjesweek

Alle leerlingen van Muziekschool Barneveld en De Harmonie mogen een vriendje of vriendinnetje (zusje, broertje) meenemen naar de les. Kom met iemand mee die muziekles heeft. Aanmelden is niet nodig.

dinsdag 2 april 17.30-18.30u: Doe Maar Mee Klassiek

Waar: Kleine Zaal Schaffelaartheater
Wat: Samen met het Barnevelds Jeugdorkest ga je muziek maken op verschillende kleine muziekinstrumenten zoals klokkenspellen en boomwhackers. Wel even aanmelden via dit formulier.

woensdag 3 april 13.30-15.00u: Doe Maar Mee Band

Waar: Villa 29
Wat: Samen met een bandje van de muziekschool ga je aan de slag met leuke popsongs en het kindermuziekweeklied – Energie. Wel even aanmelden via dit formulier.

dinsdag 9 april 19.00-19.30u: Doe maar mee Orkest

Waar: Kleine Zaal Schaffelaartheater
Wat: Doe lekker mee met zingen en spelen bij het lied ‘Energie’ samen met jeugdorkest ‘ de Jonge Phil’. Wel even aanmelden via dit formulier.

vrijdag 12 april 19.00u: Jong Talentconcert

Waar: Muziekschool Barneveld, lokaal 1
Wat: Leerlingen uit de Jong Talentklas verzorgen een gevarieerd concert. Iedereen is welkom om te komen luisteren. Wel even aanmelden via dit formulier.

Zaterdag 13 april vanaf 12.30u: Schateiland Lente Festival

Tijdens het Lente Festival bij Schateiland Zeumeren zijn er verschillende optredens en workshops. Meer informatie vind je hier. Aanmelden is niet nodig.

Vanaf 2 april 16.00-16.55u: Doe maar mee cursus

Wil je veel vaker muziek maken? Schrijf je dan in voor deze cursus van de Harmonie en de muziekschool. Er wordt veel gezongen en muziek gemaakt op diverse instrumenten. Geef je op en lees meer informatie via dit formulier