Zendingsdoel tot de zomervakantie

Tussen de meivakantie en de zomervakantie gaan we sparen voor een nieuw doel. Ons doel is Struggle4Bibles van Bible League.

Kinderbijbel-actie voor Zuid-Afrika

Als IKC Amalia gaan we tot de zomervakantie meedoen aan de actie Struggle4Bibles. Dit is een actie van Bible Legue, waarbij kinderen geld inzamelen voor kinderbijbels voor Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika zijn de verschillen tussen arm en rijk nog steeds erg groot. Toegang tot de Bijbel is daarom niet vanzelfstpreken. Voor €6,- kunnen we al één kinderbijbel sponsoren. Met de Struggle4Bibles hopen we zoveel mogelijk kinderen in Zuid-Afrika een eigen kinderbijbel te geven. Lees hier het mooie verhaal van Muriel en de impact die een kinderbijbel had op haar leven.

Stormbaan

Op donderdag 13 juni besteden we op school extra aandacht aan dit doel. De kinderen mogen dan over een stormbaan strugglen. Een mooi symbool voor de worsteling die de kinderen in Zuid-Afrika meemaken. De stormbaan is ook een beloning voor de kinderen voor hun inzet.

Hoe kan ik meedoen?

De kinderen mogen op maandagochtend contant geld of collectebonnen meenemen. Ook kunt u uw bijdrage via de bank overmaken. Daarnaast is het bij dit doel mogelijk om een machtiging af te geven via de website van Bible League. U kunt daar aangeven uit welke groep u iemand wilt sponsoren.

Gebed gevraagd

We vragen u om voor dit project en de kinderen in Zuid-Afrika die een kinderbijbel krijgen te bidden. Voor de periode van 21 mei t/m 12 juni 2024 is er een speciale gebedskalender voor dit doel om thuis en op school te gebruiken. U kunt de gebedskalender hier downloaden.