Kennismaken met volleybal?

Na het succesvolle eerste schoolvolleybaltoernooi voor basisscholen in Barneveld eerder dit jaar, gaat SSS Barneveld in 2024 de tweede editie organiseren.

Clinics

In de aanloop naar het toernooi krijgen de kinderen die nog niet op volleybal zitten de gelegenheid kennis te maken met volleybal. Dat kan op drie momenten, namelijk dinsdag 30 januari, donderdag 29 februari of woensdag 27 maart. Elke keer van 16.30-17.30u in Sportcentrum De Meerwaarde. Opgeven kan via de website van Connect via deze link  tot twee weken vóór de datum van de clinic.
Kinderen mogen zich voor meerdere clinics opgeven, bij grote animo zorgen ze ervoor dat ieder kind minimaal één keer aan een clinic kan meedoen. Na opgave krijgt u uiterlijk 1 week voor de clinic een bevestiging per e-mail. Deze gratis mogelijkheid is voor kinderen die nog geen lid van de volleybalvereniging zijn.

Schoolvolleybaltoernooi

Daarnaast zal er voor de kinderen uit groep 5 t/m 8 een schoolvolleybaltoernooi georganiseerd worden. De groepen 5 & 6 zijn donderdag 4 april aan de beurt en de groepen 7 & 8 dinsdag 9 april. Beide dagen zijn van 16.30 tot 18.30 uur in Sportcentrum De Meerwaarde. Meer informatie volgt te zijner tijd.