Welkom!

Na de zomervakantie heten we vijf nieuwe collega’s welkom in team Amalia. Ze stellen zichzelf even voor:

Marco Brussaard

Als nieuwe leerkracht op IKC Amalia wil ik mij graag via deze nieuwsbrief voorstellen. Mijn naam is Marco Brussaard en ik ben 28 jaar oud. Ik ben getrouwd met Janneke en samen hebben we twee kinderen mogen krijgen: Micha (2) en Viviënne (0). In mijn vrije tijd ben ik actief op het korfbalveld en geniet ik ervan om tijd met mijn gezin door te brengen. De afgelopen jaren was ik werkzaam op De Regenboog in Amerongen. Hier heb ik de groepen 5 tot en met 8 gehad. Ik heb zin om op IKC Amalia te beginnen. Ik wens u een fijne zomervakantie toe en kijk ernaar uit om u en uw kinderen na de vakantie te ontmoeten!

Hermieke Zweemer

Hoi allemaal, mijn naam is Hermieke Zweemer, 24 jaar en woon samen met mijn ouders en jongere broer in Krabbendijke. Vrijdag 14 juli hoop ik te trouwen met Willem en gaan we wonen in Hoevelaken. Na de zomervakantie krijg ik samen met Marjan de verantwoordelijkheid over groep 5. Hier heb ik veel zin in! Omdat ik nog leerkracht in opleiding ben, zal ik naast het lesgeven ook nog veel te vinden zijn achter mijn studieboeken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen in de natuur, houd ik van koken/bakken, maar kan ik ook enorm genieten van uiteten gaan. Ik hoop op een heel fijn, gezegend jaar! Groet, Hermieke Zweemer

Ellen van Duinkerken

Ik ben Ellen van Duinkerken en woon samen met mijn man en 3 kinderen in Hoevelaken. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, lezen, creatief bezig zijn, bakken en zingen. Ik werk inmiddels al 14 jaar met veel plezier in het onderwijs, waarvan 4 jaar op de Prinses Beatrixschool in De Glind. Daar sta ik voor groep 4/5/6. Volgend jaar hoop ik bij jullie op school voor groep 6 te gaan. Dat zal best wel even wennen zijn, van zo’n kleine school met drie verschillende groepen naar een grote school met een grote groep. Ik ben inmiddels al een aantal keer op de Amalia geweest en de sfeer die er hangt is heel prettig. Ik heb dan ook veel zin om bij jullie te starten en hoop jullie na de vakantie te ontmoeten!

Nynke Cornelissen

Ik ben Nynke Cornelissen en zal na de zomervakantie beginnen als leerkracht in groep 4. In deze groep zal ik ook mijn LIO-stage lopen vanaf januari/ februari 2024. Momenteel volg ik de opleiding leraar basisonderwijs op de CHE en hoop eind volgend schooljaar klaar te zijn. Ik vind het heerlijk om muziek te maken, ik speel piano en ben betrokken bij verschillende combo’s. Bovendien vind ik het schrijven van liedjes en verhalen ook erg leuk om te doen. Ik kijk er naar uit om op de Amaliaschool te werken en hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Ilse Broekhuis

Hallo, mijn naam is Ilse Broekhuis, ik woon in Voorthuizen en ik ben 18 jaar. Afgelopen schooljaar heb ik ongeveer een half jaar op  de PWA(Prins Willem Alexanderschool) gewerkt als onderwijsassistent. Hier heb ik veel geleerd, waar ik erg dankbaar voor ben. Volgend schooljaar start ik aan de AD PEP (Associate degree – Pedagogisch Educatief Professional) opleiding. Ik hoop dat ik bij jullie op school kinderen veel kan gaan leren, maar ook dat ik zelf nog kan groeien in mijn werk. Ook hoop ik een plekje in dit mooie team te mogen vullen, ik kijk ernaar uit!